ECHILIBER inseamna echilibru si libertate in minte, trup si spirit. E despre sport, educatie, aer curat si voie buna. ECHILIBER este primul centru de educatie nonformala cu programe de initiere si perfectionare in sporturile pe roti, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Oamenii ne cunosc drept Scoala de biciclete, role, skateboard.

Am inceput activitatea plini de energie in 2012 si la fel suntem ani mai tarziu. Increzatori, optimisti si entuziasti, transmitem mai departe pasiunea noastra pentru sport in aer liber, dar in acelasi timp avem rabdare cu ritmul fiecarui invatacel. Facem ce ne place si asta se vede!

Totul a pornit de la pasiunea pentru bicicleta, in special Bike Trial. Merg pe bicicleta de mic copil, dar in Trial am adunat (si inca mai adun cu placere din 2002 pana in prezent) experienta privind echilibrul si coordonarea miscarilor, planul de antrenament, conditia fizica dar si psihologie sportiva. Am avut norocul sa intalnesc cativa sportivi foarte buni care sa-mi fie "mentori", insa mare parte din tehnici le-am invatat singur, prin incercare si eroare, fiindca nu exista niciun profesor. Asa mi-a venit ideea de a infiinta prima scoala de biciclete, unde oamenii descopera mersul pe doua roti sau se antreneaza pentru a cuceri noi trasee. Ma bucur ca pasiunea mea a devenit profesia mea.

Progres - un cuvant cheie la activitatile noastre! Metoda ECHILIBER s-a imbunatatit constant pe parcursul anilor, avand experienta lucrului cu mii de cursanti (cam 300 in fiecare an) care au plecat fericiti de la antrenamente. Planul de lectie este optimizat, astfel incat sa primesti informatia si sprijinul de care ai nevoie, sa inveti eficient si in siguranta. Echipa ECHILIBER invata si se antreneaza continuu pentru a-ti oferi experiente placut memorabile.


Alexandru Calta - Team Leader

ECHILIBER