Despre noi

Prezent

  • Ne-am inceput cu entuziasm activitatea in 2012 si la fel suntem ani mai tarziu. Increzatori, optimisti, nerabdatori sa transmitem mai departe pasiunea noastra pentru miscare in aer liber si in acelasi timp rabdatori cu ritmul fiecarui invatacel.
  • Facem ce ne place si sper ca activitatea noastra reflecta acest lucru.

Inceput

  • Totul a pornit de la pasiunea mea fara margini pentru bicicleta, in special pentru Bike Trial. Merg pe bicicleta de mic copil, iar in Trial am adunat cu placere peste 15 ani de experienta privind echilibrul, coordonarea miscarilor, setarea mentala si conditia fizica. Este o disciplina care necesita mult antrenament, dar satisfactiile morale sunt pe masura.
  • Mare parte din tehnici le-am invatat singur, prin incercare si eroare, nu era nimeni la vremea aceea care sa ma indrume. Asa mi-a venit ideea in adolescenta de a-i ajuta pe oameni sa sara cu bicicleta, sau sa descopere mersul pe bicicleta de la zero. Ma bucur acum ca pasiunea mea a devenit profesia mea.

Progres - un cuvant cheie la cursurile noastre

  • Treptat ne-am marit echipa si am oferit posibilitatea de a invata si exersa mai multe sporturi alaturi de noi.
  • Metoda noastra s-a imbunatatit constant pe parcursul anilor, avand experienta lucrului cu sute de cursanti care au plecat fericiti de la cursurile noastre.
  • Planul nostru de lectie este optimizat astfel incat tu sa primesti toata informatia de care ai nevoie, sa exersezi si sa inveti eficient si in siguranta.
  • Echipa noastra invata si se antreneaza continuu pentru a-ti oferi informatii de ultima ora si o experienta ireprosabila. Nu ne oprim pana cand tu obtii rezultatul dorit.

Alexandru Calta - Team Leader

ECHILIBER.ro

Invata, exerseaza, progreseaza!

  
  
  
  

  

Marturiile clientilor

 

După câteva încercări nereușite de a învăța să merg pe bicicletă, am hotarat să vin la Echiliber. Emoții mari la început, dar Andrei (...

Ileana N

Vezi mai multe marturii
 
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?