Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului EchiLiber (echiliber.ro)

Site-ul EchiLiber (echiliber.ro) este operat de societatea SC SPORT SKILLS SRL, cu sediul in Bd. Constantin Brancoveanu 111, Sector 4, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/2071/2016. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului EchiLiber (echiliber.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Declaratie pe propria raspundere

Eu utilizatorul / clientul, declar pe propria raspundere ca sunt apt din punct de vedere medical pentru a face efort fizic. Sunt constient si informat in legatura cu beneficiile dar si riscurile la care ma supun prin practicarea sportului si activitatilor in aer liber. Accept si ma angajez sa respect si sa urmez cu strictete indicatiile si regulile impuse de EchiLiber (echiliber.ro)  pentru a invata cum sa evit accidentarile, pentru a ma bucura de experiente in deplina siguranta atat in cadrul activitatilor EchiLiber (echiliber.ro) cat si inafara lor. Sunt informat cu privire la obligativitatea folosirii echipamentului de protectie si imi asum intreaga raspundere pentru integritatea mea fizica si pentru eventualele accidente, sau daune ale echipamentului personal, survenite atat pe durata cat si ulterior activitatilor la care am participat. Sunt de acord sa primesc feedback, foto, video pentru scopuri de marketing si arhiva de amintiri. Promit sa fiu un sportiv responsabil si prietenos cu cei din jurul meu.

Act de renuntare

Nu am intentia de a cere daune morale sau materiale in cazul accidentelor sau incompatibilitatii mele cu informatiile oferite de EchiLiber (echiliber.ro) si prin urmare, in mod expres si neechivoc renunt la dreptul de a actiona in instanta cu orice astfel de cerere.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si EchiLiber (echiliber.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul EchiLiber (echiliber.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. EchiLiber (echiliber.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului EchiLiber (echiliber.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii EchiLiber (echiliber.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul EchiLiber (echiliber.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului EchiLiber (echiliber.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@echiliber.ro.