Marturiile clientilor

Metoda Echiliber FUNCTIONEAZA! mergeti sa va convingeti singuri, nu trebuie sa ma credeti pe cuvant.

Cosmin Dumitrescu, marţi, 06 februarie 2018

Sunt convinsa ca oricine poate invata mersul cu bicla cu ajutorul lui Andrei, un antrenor pasionat care explica tehnicile pedalarii cu multa rabdare si profesionalism. Pasiunea lui e molipsitoare si usurinta cu care pedaleaza te incurajeaza si iti da incredere. Chiar daca inveti sa mergi cu bicicleta in 2 ore maxim, merita urmat tot cursul (6 ore), deoarece inveti lucruri noi pana la sfarsit.
Felicitari Alex! Mult succes in continuare intregii echipe!

Luminita Ionete, marţi, 03 octombrie 2017

Desi am fost sceptic in ceea ce priveste reusita mea in mersul pe bicicleta, cu ajutorul instructorului am depasit temerile si iata ca in prezent ma descurc induvidual. Multumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada. Florin

Florin Cojocaru, miercuri, 30 august 2017

După câteva încercări nereușite de a învăța să merg pe bicicletă, am hotarat să vin la Echiliber. Emoții mari la început, dar Andrei (instructorul meu) a reușit să le facă să dispară. Am luat tot pachetul de 5 ore și am învățat să merg pe bicicleta! Andrei este o persoană deosebit de răbdătoare și un excelent profesionist! Explicațiile lui sunt clare și metoda de predare mi s-a părut foarte potrivită pentru începători! Aflii și înveți o mulțime de lucruri! Mă bucur că l-am avut instructor! MULȚUMESC ANDREI! O echipă excelentă la Echiliber! Recomand tuturor celor care nu știu să meargă pe bicicletă!

Ileana N, vineri, 14 iulie 2017

Da, și eu am învățat să merg pe bicicletă aici, la ECHILIBER! Înveți să pedalezi cu zambetul pe buze. Profesionalism. Progres. Perfect. Recomand cu drag, ECHILIBER pentru cei mari si cei mici!
Iți multumesc, Alex, îți multumesc. Andrei! Felicitări și mult succes în continuare!

Miorela, miercuri, 05 iulie 2017

O echipă profesionistă și dedicată, cu un mod deosebit de agreabil de a organiza totul și atenție la detalii. Cursurile s-au desfășurat într-o atmosferă degajată și în același timp productivă. 
Mulțumesc, Andrei, pentru sfaturi, răbdare, încurajări și bună-dispoziție! Mulțumesc, Alex și Cristina, pentru seriozitate și susținere!
Recomand cu încredere tuturor celor care doresc să deprindă mersul pe bicicletă și în același timp să petreacă câteva ore în compania unor oameni pasionați de ceea ce fac și cu multă deschidere în a împărtăși această pasiune și cursanților.
Felicitări și mult succes pe mai departe!

Raluca, duminică, 11 iunie 2017

In doar cateva ore de curs, baietelul meu Alex a invatat sa mearga foarte bine pe role. Cristina este un instructor super-calificat, are multa rabdare si arata experienta in lucrul cu copii. Multumesc! Iulian si Liliana.

Liliana, vineri, 09 iunie 2017

O fost tare fain în cele 5 ședințe - care se țin fie în Herăstrău, fie în parcul Carol. Pe lângă fundamentele mersului pe bicicletă, primiți sfaturi pentru diverse situații. Cei de la Echiliber au răbdare, au experiență și sigur pot face pe oricine, indiferent de pricepere sau abilități să aibă încredere și să se dea cu bicla în siguranță.

Cristi, vineri, 09 iunie 2017

Recomand cu încredere această școală tuturor părinților care au copii pe care vor sa îi învețe nebunia mișcării cu bicicleta, rolele sau skatebordul. Sunt o echipa de tineri frumoși și talentați, atenți observatori, răbdători și plini de tact, cu care veți obține repede rezultate excelente. Mulțumesc!

Cristian, vineri, 09 iunie 2017

Am fost puțin sceptic la început... Credeam ca mersul pe bicicleta este un sport banal care se învață după ureche. Am aflat că nu este deloc așa. La Echiliber am cunoscut niște oameni deosebiti, cu adevărat pasionați de ceea ce fac. Fiul meu de 5 ani este încântat de tot ceea ce învață aici. Felicitări Alex și Cristina pentru ceea ce faceți!

Stefan, vineri, 09 iunie 2017

Am venit pentru prima oară la cursul de bicicletă cu o dorință imensă de a deprinde echilibrul pe două roți, însă nu-mi imaginam cât de repede mersul pe bicicletă se va transforma într-un hobby căruia îi voi dedica o mare parte din timpul meu liber. Lecțiile cu Andrei au fost super distractive, nici nu mi-am dat seama cat de repede am progresat!
Aici am întâlnit o echipă de oameni într-adevăr pasionați de munca lor, care mi-au transmis din energia pozitivă, optimismul şi entuziasmul lor. Recomand cu drag EchiLiber pentru abordarea bine structurată, personalizată în funcție de aptitudinile şi ritmul fiecărui cursant, pentru comunicarea impecabilă, pentru răbdare şi profesionalism. Vă mulțumesc încă o dată, Alex, Cristina şi Andrei, datorită vouă am reuşit. Multă baftă în continuare!

Livia, marţi, 30 mai 2017

Datorita voua, visul meu de o viata a devenit realitate in 4 ore:) Multumesc tuturor pentru profesionalism si rabdare si mai ales pentru ca m-ati facut sa ma simt in largul meu.

Tania, duminică, 21 mai 2017

Sedintele se desfasoara frumos, instructorii creeaza o atmosfera tare faina (dau incredere, provoaca atat cat sa inregistrezi progres, insa fara sa te simti nesigur). Am asteptat sa "comentez" dupa ce m-am plimbat pentru prima data singura cu bicicleta. :) (un scenariu neverosimil in urma cu cateva saptamani) Multumesc Cristina, Alex, Mihai si Andrei pentru rabdare, incurajari, sprijin!

Monica Savin, luni, 24 aprilie 2017

O ora placuta, calma, cu mult tact, organizata bine si cu atentie la detalii, cu informatii exact cat trebuie. Cam asa trebuie sa arate ora perfecta de invatat. In orice domeniu. Felicitari!

Dan H, joi, 06 aprilie 2017

Mi-a placut abordarea pas cu pas.

Irina, sâmbătă, 01 octombrie 2016

Entuziasmul si optimismul instructorului sunt molipsitoare!

Gabriela, sâmbătă, 14 mai 2016

Am mai incercat eu sa invat cu prietenii, dar fara succes… Aici am devenit biciclist in 4 sedinte.

Andrei, miercuri, 08 iulie 2015