8 MARTIE sau Pledoarie pentru bucurie!

Dragi doamne si domnisoare,
Frumoase si atragatoare,
Vesnic sunteti in miscare.
Prin urmare, va asteptam,
Corpul ca sa ni-l lucram,
Sufletul sa-l incarcam si de zori sa pedalam.
Caci se stie foarte bine, mersul des pe bicicleta
Face glezna de vedeta!
LA MULTI AAANI!

Iata ca a sosit si 8 martie, ziua Mamei, respectiv ziua Internationala a femeilor de pretutindeni. Si pentru ca este Martie, atat noi toti, cu mic cu mare, cat si natura trezita la viata de ale sale triluri de pasari, ne dezmortim usor, usor din amorteala iernii, si ne pregatim de noi inceputuri, mangaiati parca de raze inca plapande si miros de noi inceputuri.

Apropo, tu stiai ca 8-ul are nenumarate semnificatii? Da, da, uite, spre exemplu, in Egipt, oamenii considera cifra 8 ca fiind cifra ECHILIBRULUI, lucru care nu poate decat sa ne bucure, caci despre echilibru ii invatam si noi pe cursantii nostri. In plus, 8 este si reprezentant al echilibrului cosmic, daca stam sa ne gandim ca avem 8 planete in sistemul solar. Este o cifra perfecta, cu nenumarate semnificatii, precum norocul (in religia budista), simbolul infinitului (in Feng Shui) dar cel mai dulce simbol credem ca il reprezinta ziua FEMEII. Pentru ca voi, doamnelor si domnisoarelor, mame si bunici, femei de pretutindeni, reprezentati INFINITUL. Sunteti creativitate, intelepciune si datatoare de viata.

Iar noi, la ECHILIBER, consideram faptul ca natura nu se inseala niciodata cand alege sa premieze femeia. Doamnelor de pretutindeni, celor ce insuflati valori copiilor nostri, cele ce sunteti mame, surori, fiice, bunici, prietene, vecine, ne faceti lumea mai buna! Si cum, in echipa noastra, galbenul este si una dintre nuantele noastre preferate si reprezentative, consideram faptul ca se potriveste de minune cu lumina ce o aduceti in viata tuturor!

Asadar, echipa ECHILIBER (Alex, Cami si Cristi) va transmite sa aveti parte de o zi de 8 Martie perfecta, plina de iubire, sa va bucurati de natura voastra unica si de puterea transformatoare pe care o aveti asupra celor din viata voastra.

Voi, domnilor, pretuiti femeia, rasfatati-o si oferiti-i in dar, pe langa flori si dragoste, un moment numai pentru ea, in care sa se bucure de miscare, de aer liber si de razele frumoase ale lunii Martie! Caci despre femeie este aceasta luna!

La multi ani, flori, fete si biciclete!

Si pentru ca avem inspiratie cat cuprinde, pe langa talent (si modestie), va lasam si o poezie CAT SI UN MIC CADOU!
(DISCOUNT DE 8% DE ZIUA VOASTRA, la Voucherele de Cadou si Initiere Bicicleta Adulti).

Comentarii